Bonami: Nakoupíte v tomto obchodě s nábytkem a doplňky dobře a výhodně?

Chcete pořídit nové koberce, bytové doplňky nebo třeba kuchyň na míru? Míst, kam se pro tyto věci můžete vydat, existuje spousta. A jedním z nich je i e-shop Bonami, který má i několik kamenných poboček. Jaké jsou s ním zkušenosti? A skutečně se tu nákup potřeb pro domácnost vyplatí?

I když řada lidí holduje nákupům v modrém nákupním domě s velkým žlutým písmem, na trhu přece jen existuje i řada dalších alternativ, které mohou výrazně rozšířit vaše možnosti při renovaci nebo vylepšování domácnosti, kanceláře nebo obchodního prostoru.

Jedním z nich je e-shop Bonami, který má bohatý sortiment a v poslední době výrazně rozšířil okruh poskytovaných služeb. Novinkou je například Plánovací centrum, ve kterém je možné vytvořit návrhy a realizace pro domácnosti i pro firmy. A hned o políčko vedle jsou i Kuchyně na míru, které umožňují vytvoření nezávazného návrhu toho, jak by mohla vaše kuchyň vypadat.

Vy už pak můžete pouze procházet další sekce e-shopu a vybírat, jaký kde pověsíte obrázek, kam dáte jakou sošku, vázu nebo polštář.

Bonami e-shop

Bonami sortiment

Co dalšího byste měli o nákupech na Bonami vědět?

Kde se nachází pobočky?

V případě, že nechcete všechno řešit výhradně po internetu a chcete se na prodávaný sortiment podívat i osobně, můžete navštívit některou za kamenných poboček, které najdete na různých místech po Praze (Praha Zličín, Praha Chodov, Praha Letňany…).

V současné době Bonami prodejny na jiných místech nemá. Nedá se ale vyloučit, že se v budoucnu jejich síť rozšíří.

Doručení zboží a doprava

Vzhledem k tomu, že některé předměty, které Bonami prodává, jsou větších rozměrů, je pochopitelné, že potenciální zákazníky zajímají možnosti dopravy. A případně i její orientační ceny.

V tomto směru Bonami nabízí poměrně bohatou škálu možností, ze kterých si můžete vybírat. Pokud bydlíte v Praze a okolí, můžete si nechat doručit zboží na prodejnu za poplatek 29,-. Balíkovna vás u menších zásilek vyjde od 59,-, DPD pickup od 89,-, GLS Parcel Shop od 79,-, WEDO point od 79,- a Zásilkovna od 55,-.

Samozřejmě je možné vybírat i z možnosti doručení zásilek na adresu. Pak budete mít na výběr z Balíkovny od 99,-, DPD od 99,-, GLS od 99,-, WEDO od 85,- a ze Zásilkovny domů od 99,-.

Zapomenuty tu ale nejsou ani rozměrné zásilky, které je potřeba přepravit až k vám.

Na výběr budete mít z možnosti Bonami kurýr, která je dostupná pro Prahu a Středočeský kraj. Její cena se podle velikosti produktu pohybuje od 299,- do 999,-. V případě, že budete chtít i odvoz starého nábytku, připlatíte si 499,-. Možnost výběru dvouhodinového doručovacího okna je za příplatek 199,-. Dobírka v hotovosti a kartou je za 49,-. U vybraných produktů je pak základní instalace zdarma. Odvoz obalového materiálu je také zdarma.

Druhou možností je pak přeprava přes Fofr a Weiss. Tato doprava platí po celé ČR. Podle velikosti produktu je opět za 299,- až 999,-. Výnos do bytu je zpoplatněn částkou 900,- (zajišťuje jen Weiss). Dobírka je zpoplatněna částkou 49,-.

Malá zásilka má do 10 kg. Jako velká se klasifikuje zásilka do 30 kg. A jako nadrozměrná většina nábytku.

Reklamace

Něco vám nevyhovuje? Pak budete potřebovat zjistit, jak u Bonami fungují reklamace. V tom případě vás jistě potěší, že máte až 365 dní na vrácení. U matrací je pak délka až 45 dní na vrácení. Vrácení velkých kusů nábytku je pak zadarmo a bez starosti.

Kdo má možnost, ten může vrátit zboží i a Bonami prodejně, kde je zcela zdarma. V případě, že budete zásilku posílat přepravcem, postupujte následujícím způsobem.

Zabalte produkt tak, aby se co nejvíce zabránilo jeho možnému poškození během dopravy. Vrácená zásilka by měla obsahovat: reklamovaný či vrácený produkt, vyplněný reklamační formulář, výplňový materiál, který zabraňuje dalšímu poškození (bublinková fólie, noviny, polystyren atd.). Standardní velikost zboží lze vrátit zdarma přes DPD nebo Zásilkovnu. Ohledně vyzvednutí nadrozměrných produktů kontaktujte zákaznickou podporu. Podrobný postup naleznete v sekcích Reklamace zboží/Vrácení zboží.

Jaké jsou zkušenosti?

Zkušenosti s Bonami jsou podle kupujících (ale i nás samotných, protože tam také někdy nakupujeme) pozitivní. Líbí se nám široký sortiment zboží a spolehlivost obchodu. O té kromě jiného svědčí i skutečnost, že třeba na srovnávači Heureka mu zákazníci udělili 4,8 hvězdiček z 5 možných.

Bonami hodnocení

bonami zkušenosti

bonami recenze bonami zkušenosti

Také máte s nákupy na Bonami pozitivní zkušenosti? Dejte nám vědět!

Celkové hodnocení

Ohodnoťte kliknutím na počet hvězd.

Hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Buďte první, kdo ohodnotí tento článek.

Napsat komentář